hide and seek

Mmm, what you say?
Mm, that you only meant well? Well, of course you did.
Mmm, what you say?
Mm, that it's all for the best? Ah of course it is.
Mmm, what you say?
Mm, that it's just what we need? You decided this.
Mmm what you say?
What did she say?
Ransom notes keep falling out your mouth.
Mid-sweet talk, newspaper word cut-outs.
Speak no feeling, no I dont believe you.
You don't care a bit. You don't care a bit.

vet nån?

Någon som vet länken till den sida där man kan räkna ut hur många kalorier / dag man ska äta för att gå ner i vikt under en period? Nån som länkade till den för ett tag sen och den var skitbra! Men hittar den inte igen :(



En sak till som står på min önskelista :)

bättre

Känns bättre idag faktiskt! Förutom att jag känner mig tjock som fan och nelly.se är så jäla opålitligt. Bara bikinibyxorna kom idag och överdelen står det att den inte finns i lager. Detta har hänt en gång innan, beställde de höga gladiator skorna (ni vet säkert) och betalade och allting sen en vecka senare kom ett mail med att jag skulle få tillbaka mina pengar för dom fanns visst inte. Hade varit så glad för att jag fått tag på ett par!! Sen ba nehe :( O nu då om inte överdelen kommer tror dom jag vill ha underdelen då eller? Jäla skit om den inte kommer imorn eller något var så glad över den med :( Sen hade inget av det andra jag beställt kommit heller, bajs :(

Hetsåt hela helgen btw :( Skulle varit nere på 50 nånting nu lätt om det inte vore för det. Just nu väger jag 51.7 igen. Lika mycket som jag gjorde förra sommaren ungefär, pendlade mellan 50-52 typ. MÅSTE anstränga mig nu verkligen kan inte vara bättre förutsättningar än såhär. Åker utomlands med kompisar om 6 veckor och jag måste ha gått ner 4 kg till dess eller åtminstone väga något på 48 efter att jag käkat oså. KÄMPA NU för det är nu eller aldrig.

Alltså var jag såhär tjock förra sommaren? Har ju samma vikt men när jag kollade på utomlandsfilmen (jag o boyfriend var utomlands och filmade) ser jag jävligt smal ut. Alla tycker väl säkert inte det men jag tycker faktiskt det, men nu NEJ, mycket tjockare :S Större armar och framför allt större lår och pluffsigare mage.


Maten idag:
Stor portion gröt med mjölk, 1 glas apelsinjuice (400 kcal)
Lunch i skolan (250 kcal)

Sen tar jag väl en sallad på jobbet senare

USCH mycket kalorier men jag vet att jag överdriver, hellre att räkna för mycket än för lite i alla fall

Allt under 800 kcal är OK idag

Kan träna lite med sen :)



Sötaste morgonrocken ever, SKA HA!

faaaaan

Fan jag har värsta ångestattackerna ikväll. Kan inte andas känns som jag ska kvävas men vet inte varför.......hyperventilerar för ingen anledning alls bara att allt känns jobbigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1


allt.är.skit

En glad film måste jag ha NU. Eller en ny serie att fastna sönder i så jag inte har tid att tänka så mycket. Mår sjukt dåligt för tillfället men vet inte riktigt varför. Är nedstämd som fan och känner mig tjock och ful och misslyckad, och äcklig och ofräsh. Vet inte riktigt vad jag ska göra känns som om allt skiter sig just nu. Var massor jag skulle göra idag men har inte gjort något av det. Fan och imorn är det skola IGEN och mattelektion på morgonen :( TA MIG HÄRIFRÅN!

JAJA 4 skoldagar kvar sen påsklov!!! 

45 dagar kvar till jag är 18 år.
72 dagar kvar till studenten.

sådär

Vägde mig nyss, 51.2. Det är ju bra egentligen med blev liiite besviken för ville vara under 51 redan. Men aja jag får hoppas att jag är det imorn istället! En jävligt dålig grej är att mamma ska laga middag ikväll och jag MÅSTE äta. Potatismos och fisk tydligen, det är gott men inte världens bästa precis. Plus att mamma alltid kollar in min tallrik SOM FAN för att se hur mycket jag lagt på för hon tycker jag äter för lite. + jag ville ju ha lite godisbitar ikväll eller något annat gott eftersom jag varit så duktig i övrigt idag men nu kan jag ju glömma det :(


stuffs



Lite av det jag köpte igår. Skorna är båda från chicas och är mycket finare i verkligheten till och med ;) Klänningen från HM och det är jag på bilden. Den enda bild ni får på mig för idag för min bikini hade inte kommit :( Men på måndag så!


GLAAAAAD

Shit jag är så sjukt glad just nu. Trött men glad. Fick precis veta att projektarbetet inte alls är lika omfattande som jag trodde så jag hinner lätt nu! Och nästa fredag är hela kursen slut :D:D:D:D:D:D Inga fler möten o ingenting!!!!!!!! ALLTSÅ ÅH SÅ BRA. Ville kyssa min lärare nästan fan men det gjorde jag inte :)

Vägde 51.6 nyss så det är helt okej det också och förhoppningsvis kommer min bikini idag och då blir det foton med!


glad

Jag är glad att jag klarade dagen så galant och jag är glad för mina skor jag köpte idag och min klänning jag köpte idag. Är glad för att jag i alla fall börjat på skiten jag ska presentera imorn och glad för att det snart är helg. Är glad för att det är löning imorn och att jag ska beställa fina grejer då. Är glad för att jag troligtvis får hem grejer från nelly imorn som jag beställt innan och däribland en bikini som kommer göra mig ännu mer pepp på att gå ner i vikt. Ska väga 48 i sommar SKA SKA SKA! Om jag fått bikinin imorn kommer bilder på mig i den :)

Min boyfriend är segaste nånsin när han meckar med sin bil.



Sånna här ska jag ha i sommar :) LETT!


jude law in my heart



GAH sexigast på planeten.....................


Har ätit risgrynsgröt nu ikväll och det är verkligen skitbra, 100 kcal / 100 g och en halv sån korv ni vet som den ligger i är 250 g så alltså 250 kcal och man blir skitmätt plus att det är SKITGOTT. Ska äta det ofta! Men nu är det i alla fall färdigt för idag om jag inte tar en apelsin sen eller något bara. Köpte klänningen och två par skor så måste gå ner i vikt nu så att det kan användas också.

torsdag

Väger just nu 52.0 kg. Fan vad bra ändå för jag har verkligen ätit som en gris flera dagar nu. Alltså jag menar det verkligen, 10 kakor minst på 200 kcal st, en stor baguett och en marabou chokladkaka (200 g) var det jag åt igår t ex. Plus vanlig cola o sånt. Tacka gud för min ämnesomsättning när jag inte går upp mer efter flera dagar av sån äckelmat, om man ens kan kalla det mat. I alla fall fick Du är vad du äter som jag kollade igår mig att bli riktigt peppad på några dagars lyckat ätande. Torsdag-söndag blir det 500 kcal / dag och förhoppningsvis kommer jag under 50.9 som var det minsta jag hamnade på förra gången efter mini dieten. Känner att jag har massor med nya krafter nu.

Idag ska jag
Träffa L
Sola
Förbereda opponering
Äta max 500 kcal
Kanske om L vill följa  med dra ner till stan o köpa skor och klänning


Hon här är verkligen sjukt fin!


LALA

GAH längtar till the hills börjar igen verkar ju bli en sjukt bra säsong :D Åh älska serier det gör livet lite roligare just nu höhö. Tänkte beställa lite stuffs också så jag blir ännu lite gladare, skor o sånt :) Fuck för övrigt suger livet ganska hårt alltså. Blir bara fetare och fetare och har mer och mer att göra. Känns som om denna äckliga skola aldrig kommer att försvinna ur mitt liv. Tänk när man vaknar upp dagen efter studenten......... fastän fet baksmälla kommer jag vara så JÄVLA LYCKLIG!!!!!!!!!!!



Kollar på Du är vad du äter nu älskar det verkligen. Anna skipper is the shit :)

49 DAGAR KVAR TILL MIN FÖDELSEDAG!!!


måste.vara.positiv.annars.går.jag.under

Hela nästa vecka går åt till att skriva projektarbete. Det arbete man ska göra under ett helt år ska jag nu göra på en vecka. Good luck to myself men aja. Jag ska fan palla detta nu det är inte långt kvar och SO WHAT om jag får ig då i värsta fall kunde inte bry mig mindre. Vill bara att det ska vara över över över!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dagarna segar sig fram men jag tror ändå att när jag tittar tillbaka på den här tiden gick det nog ganska snabbt ändå. Är det någon annan som känner samma eller är det bara jag?

misslyckad

Jag är verkligen så jävla tjock men pallar inte göra något åt det. Ligger efter med allt i skolan men pallar inte göra något åt det heller, jobbar istället för att vara där men har inga pengar lik förbannat för dom försvinner på skit grejer. Fan JAG VILL INTE HA DET SÅHÄR. Misslyckade jävla människa gör något åt dig själv :(

Denna veckan
Mån: Jobb, sola, skriva loggbok
Tis: Jobb, sola, nk komplettering, lämna in loggbok, polisanmäla fittan som lurade mig, max 500 kcal
Ons: Jobb, sola, max 500 kcal
Tors: Skola, förbereda opponering, max 500 kcal
Fre: Opponering, handledarmöte, sola, max 800 kcal
Lör: LEDIGT! max 1000 kcal
Sön: Jobb, sola, max 800 kcal

Ännu en skitvecka.



51 dagar kvar till min födelsedag
78 dagar kvar till studenten


yes

Provade ett par jeans jag köpte förra sommaren. För några veckor sedan fick jag inte på mig dom, var flera centimeter kvar för att kunna knäppa. NU fick jag på mig dom! Det är ett steg i rätt riktning.


fredag

Har fortf inte bytt batteri i vågen för vet inte vart vi har nya kom jag på, men vägde mig ändå och den stannade på 50.9 första gången så förhoppningsvis är det vad jag väger nu! :D Idag kan det dock bli sisådär med maten för mamma ska laga middag ikväll och jag måste nog äta :( Aja vi får se hur det går jag är i alla fall taggad på att fixa ännu en lyckad dag eftersom det blir mat mat mat mat imorn när vi ska till restaurang. Btw har jag inte sett den nollan i 50 på fleeeera månader :) HEJA MIG!



GAAAH benen armarna ALLT!! 


torsdag

Idag har det gått bra bra! Gröt till frukost (250) och sallad till middag (250) så nu tänkte jag inte äta mer för idag. Vågen har skitdåligt batteri så jag vet inte riktigt vad jag väger nu ikväll men det är lika bra för är efter att jag druckit och ätit isf. Bättre att byta batteri imorn och väga mig då ist. SNÄLLA under 51!! Skulle bli skitglad verkligen men men vi får se. Nu ska jag ringa boyfriend så han kommer hit och gosar med mig. PÖSS


allie crandell

Gud allie i the city är ju bara så jäkla söt är besatt av hennes utseende. Hon har ett så vackert ansikte och är så fint smal så det är sjukt. I serien blir hon ju anklagad för att va för smal men det tycker inte jag. Finns modeller som är äckligt smala och hon är fasen inte en av dom. Damn girl PERFEKT säger jag.


mary kate

Hetsätning igår :( Fan alltså blir så trött på mig själv men jag har lärt mig en läxa nu jag ska inte göra om misstaget. Nu är det att fixa maten som gäller fram till lördag. Max 500 kcal / dag till dess och mitt mål är 50.5 kg lördag morgon, skulle vara så underbart och jag tror nog att det är möjligt! :) Bara längtar efter att få komma smal till skolan på måndag, för jag är hyffsat smal under 51 kg tycker jag själv. Men 48 vore ju det ultimata heheh :) Men det kommer det kommer!!



MARY-KATE är så jäkla fin. Inte bara hennes kropp utan stil utseende och ALLT :):)

lalaaa

Maten idag:
Fisk och potatis (150)
Yoggi (200)

350 kcal


Högsta vikt: 57 kg
Högsta bmi: 19.5
Målvikt: 48 kg
Mål bmi: 16.4
Nuvarande vikt: 51.5 kg
Nuvarande bmi: 17.6
Längd: 171 cm



tisdag

Idag har det gått bra bra bra! Min boyfriend började tjata om att jag var för smal, att det ser läskigt ut (nej?) och att jag måste gå upp i vikt. Jag svarade bara att jag har vägt mindre och att jag inte är så liten som han tror, för det är jag fanimej inte fastän min mage är liten i profil när jag inte ätit, men såklart att den är det liksom :P I alla fall så vägde jag mig och väger nu häpnadsväckande 51.5 kg (!!!!) Im so glad för det var sjukt längesen jag såg dom siffrorna. Iofs måste jag ha lite till godo för på lördag ska jag med min boyfriends stora släkt och äta på restaurang hela dagen, great. Men det ska bli så mysigt så jag har bestämt att jag får äta fasen jag vill då.  

84 dagar kvar.



Btw köpte en träningsmaskin idag !! :)

todays

Imorn ska jag köpa en liten träningsmaskin :) Gud jag har saknat det så och snart kan jag träna träna träna så mycket jag vill här i mitt eget rum. Sjukt bra om man har misslyckats med maten en dag och kompensera med träning istället för att tycka synd om sig själv och äta ännu mer. Har sovit bort dagen idag så har lite ångest över det, får inte göra det imorn har så mycket saker att göra. Sjukt är det somnade vid 2 och vaknade vid 7, lika länge som jag sover under natten. Aja en dag mindre kvar till studenten spelar egentligen ingen roll hur dagarna fram till dess ser ut bara dom går. 85.

Mat idag:
En knäckemacka med salami (100)
En halv vårrulle + sallad (100)
Yoggi (120)
Apelsin (70)

390 kcal



Willa holland så jävla VACKER


i skolan

Sitter i skolan just nu. Att jag vågar det iofs hoppas ingen hittar bloggen :S Men iaf onödigt att jag gick hit hade ingen lektion förrän halv 10 visst. Vägde 52.8 på morgonen dvs -0.4 hg sen igår så jag är inom ramen! Idag blir det kanske lite sallad till lunch men ska göra det jag kan för att slippa. Sen lite hallon ikväll kanske eller något. Max 500 kcal iaf och jag har redan förbrukat 100 pga ett knäckebröd imorse som var ÄCKLIGT. Men aja lycka till till mig idag och till alla er andra PÖSS

Måste sola idag också fastän jag inte orkar MEN MÅSTE!! Helt seriöst fan vad blek jag är




längtar så jävla mycket

86 dagar
2064 timmar
123840 minuter
7430400 sekunder
TILL JAG TAR STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

INGEN i hela världen förstår hur mycket jag längtar. KOMMER BLI DEN LYCKLIGASTE DAGEN I MITT LIV

Det värsta som kan hända är att jag får dåliga betyg och att jag har så jävla tråkigt i ett par månader till. MEN SEN ÄR DET JU ALDRIG MER SKOLA!!! Jag kan fan klara det här nu det är inte långt kvar. När man har gått i skolan så länge och det bara är 3 månader kvar till ALLT är över kan man fan stå ut. Det tänker jag göra och sen efter studenten ska jag ordna upp mitt liv och bara leva........................................................

HEJA MIG




INGET ÄR GRATIS

Mer denna veckan:
Övningsköra med mamma minst 2 ggr
Boka körlektion
Sola 4 ggr, mån, ons, fre, sön 
Jobba 4 ggr

Det måste hända grejer snart! Måste ta tummen ur röven och anstränga mig lite så jag hinner bli snygg och ta körkort till sommaren. Det kommer inte gratis jäla pucko.


ruta ett

Tillbaka på ruta ett.

STARTVIKT 53.2 kg
(söndag kväll)
Dag 1 52.8 kg (-0.4)
Dag 2 51.5 kg (-1.3)
Dag 3 51.7 kg (+0.2)
Dag 4 51.4 kg (-0.3)
Dag 5 50.9 kg (-0.5)
Dag 6
Dag 7

Jag var hur peppad som helst och det var inte ens svårt, sen vafan gjorde jag? Fattar verkligen inte vad som hände :( Och nu får jag nästan börja om från början igen. Men den här veckan ska jag fan ta mig inte gå ner mig så jävligt. Ska väl kunna palla EN VECKA i alla fall annars kan jag ju skita i hela sommaren och mitt övriga liv också för den delen. Max 500 kcal / dag nu i 7 dagar och så väntar vi spänt på resultatet om en vecka :) Nu har jag en ordentlig våg också som inte bara visar halva och hela kilon utan hektona också woho! Mitt mål är i genomsnitt -0.3 hg / dag, borde väl vara möjligt? Och då går jag ner 2.1 kg, dvs 51,1 kg på söndag here i come!!



GE MIG DOM BENEN!!

Bara jag själv som kan fixa det så snacka inte bara utan se till att det händer då!

:(

Fool me once, shame on you
fool me twice, shame on me.


fan

Som jag misstänkte har jag gått upp :( Väger nu 52.5 kg igen vilket suger (!!!!) men det är bara att kämpa hårdare nu.


svullo

Shakat asset av mig en stund nu så känns lite bättre men inte alls bra. Har inte varit mätt på flera dar förrän nu och jag gillar det inte. Min mage står uuuuuuut och är svullen och jag mår fortf illa sen godiset. FYYY mår verkligen sämst. Men vägde mig nyss och den står fortf på 52! Skitbra men tror att det kan vara för att jag inte druckit så mycket :( Men nu gäller det att ta nya tag imorn och är peppad till tusen igen. Mat är inte gott, smal är gott! Nu kommer boyfriend snart så ciao!


TJOCKIS

Kände mig så jävla ful idag, eller jag VAR ful. Äckligt hår, blek och allmänt skabbig USCH. Det ska ju inte vara så ska ju se fräsh ut!! Men jag skyller på skolan lite den gör verkligen så man inte pallar :( Bara för att jag kände mig så jävla ful och dålig så gjorde jag det ännu värre genom att börja hetsäta FYFAN. Jag har idag ätit: en liten macka till frukost, sallad till lunch och en chokladboll på allt som allt 400 kcal (till nu gick det bra) SEN en stor jävla fet baguette på minst 500 kcal, 2-3 kakor på 200 st och 1,5 hg godis på 1000. Alltså typ 2500. FAAAAAN :(:(:(:(:( Vad ska jag göra nu?? Önskar att jag hade en träningsmaskin men jag har ju inte det :(:(:(:(:( FAN JAG SKA KÖPA EN! Åh jag är så jävla äcklig nu går jag säkert upp allt igen FUCK. Det var inte ens gott och jag var knappt sugen......var bara på så dåligt humör :,(

Imorn: lite yoggi till frukost, en apelsin på kvällen
Lördag: lite yoggi, lite sallad på jobbet, en apelsin på kvällen
Söndag: BORTBJUDEN! Fika fika fika fika :( Ska FÖRSÖKA ta så lite som möjligt och inte äta något annat under dagen, förutom lite frukost kanske för annars suger väl kroppen upp allt sött på noll sek



FAN måste ha ett hopprep nu eller bara nånting !!!!!!! JÄLA TJOCKIS


blä

Färdigätet idag är en sak som är säker. Gjorde äggröra innan och fy vad illa jag mådde, åt knappt hälften innan jag slängde ut det. Undrar varför men det är ju inte så att jag klagar direkt för ju mindre mat desto bättre. Imorn vill jag ha godis och jag får äta 400 kcal så ska nog ta lite yoggi på morgonen (100), äta lite sallad på jobbet (150) sen dela en sån liten påse sura flaskor med boyfriend (150) :) Det blir gott :D KEEP UP GOOD WORK GIRL!

Vecka 1:
Day 1: 500 calories (or less)
Day 2: 500 calories (or less)
3: 300 calories
4: 400 calories
5: 100 calories
6: 200 calories
7: 300 calories


det går neråt

52 kg! :):):) Så lite har jag nog inte vägt på några månader tror jag, alltid legat runt 52.5-55 men nu så jävlar! Aja jag kommer gå upp allt igen så fort jag börjar käka igen det vet jag ju så det gäller att inte tappa fokus nu bara för det. Nu ska jag hämta något från köket o äta medan jag kollar på the city woho


planering

Planering är a och o verkligen och imorn är det tredje dagen på ABC vilket innebär 300 kcal:
En äggröra till frukost på ett ägg och en skvätt mjölk á 100 kcal
Sallad till lunch á 100 kcal
Yoggi + apelsin till kvällsmat á 100 kcal

Gottigott :)

THOSE LEGS!


YES

WOHO har gått ner 2.5 kg!!! Vägde mig nyss (efter fläskpannkaka dessutom) och vägde 52.5 :D Dont screw this up now!


UÄH

Idag på morgonen hände en äcklig grej. Eller hela natten i princip för kunde inte sova pga jag mådde så illa för att jag var hungrig. Skulle inte upp än egentligen men var tvungen att gå upp o äta kände jag för mådde sjukt dåligt. Då kom jag inte ur sängen utan mitt hjärta slog skithårt och snabbt och kunde inte se något. Väckte boyfriend o sa att han skulle hämta mat till mig för att jag höll på att svimma o åt en hel skål med yoggi men brydde mig inte för mådde bättre sen iallafall. Det brukar hända ibland om jag fastat ett par dar men inte när jag ätit minst 400 kcal dagen innan för det hade jag. Aja hoppas på en bra dag idag :)


kläder

Vecka 1:
Day 1: 500 calories (or less)
Day 2: 500 calories (or less)
3: 300 calories
4: 400 calories
5: 100 calories
6: 200 calories
7: 300 calories

Igår kom det massa fina saker hem till mig jag beställt från nelly. Blev sjukt nöjd och ett par av skorna var nog de finaste jag sett nånsin tror jag, gjorde mig sjukt peppad! Måste gå ner i vikt innan jag kan använda dom dock för annars går väl klacken av. Är tunn som fan och över 10 cm och jag känner mig just nu som en flodhäst när jag struttar runt i dom här hemma, synd på ett par så fina skor hehe. Sen beställde jag lite mer grejer t ex klänningen jag ska ha på studenten om den passar såsom jag tänkt mig :) Kläder är sjukt bra för motivationen känner jag så mer sånt åt mig!


HELT JÄVLA FUCKING FÄRDIG

Helt slut är jag. Suttit och skrivit på ett projketarbete 7 timmar i sträck och jag vet att jag ändå bara kommer få g. DET SUGER SÅ HÅRT att kämpa för något så jävla litet. Usch jag är så sjukt trött på skiten. Jag blir äcklad och mår illa när jag tänker på något som har med skolan att göra önskar bara att allt var över...92 dagar kvar till studenten.

När sommaren kommer
STUDENTEN  FRIHET  PENGAR  VÄRME  HÖGA KLACKAR  18  GÅ UT  SMAL  SNYGG  BRUN  AUSTRALIEN  KÖRKORT  FINA KLÄDER  HA KUL  UTOMLANDS  UMGÅS 

LÅT DET GÅ JÄVLIGT SNABBT SNÄLLA!!!


LÅR



LÅREN!!! Så sjukt jäkla fint det ska ju vara JAG

Den här får jag köpa om två veckor om jag skött mig till dess

ÅH



Denna outfit ska jag bära med bravur på min födelsedag. KILONA SKA BORT NU!!

ABC

Jag ska ner vikt.

ABC-dieten en vecka i taget!!

Dieten är ju på 50 dagar, dvs 7 veckor
Man går ner 10 kg om man fullföljer och det innebär nästan 1.5 kg i veckan
Tänkte köra den i 3 veckor och då går jag om detta stämmer ner minst 4 kg
4 kg till mitt mål 50 kg (väger 54) och det kan jag alltså nå på 3 veckor

SÅ UNDERBART nu tänker jag sätta igång på riktigt.

Vecka 1:
Day 1: 500 calories (or less)
Day 2: 500 calories (or less)
3: 300 calories
4: 400 calories
5: 100 calories
6: 200 calories
7: 300 calories


RSS 2.0