ätit mycket jao

Good god vad jag har ätit idag :( Inte alls bra för har inte ens varit sugen och ändå har jag proppat i mig massa skit.

-Två och en halv fralla med pålägg 500
-Yoggi 150
-Godis 150
-En stor milkshake 500
-Pastasallad 100
-3 kakor 500

1900!!!!!

My god kommer lätt ha gått upp till imorn och då är det valborg :( Fetismage på valborg kul kul. Plus massor med kalorier till!! Synd att jag aldrig har ångest när jag ätit utan bara gör det gång på gång på gång utan att känna mig dålig ens. Fan skärpning.



sämst flickvän

Jag är världens sämsta flickvän jag kommer alltid på mig själv med att sitta o fantisera om andra killar. T ex var jag på stan med min pojkvän och hans kompisar och gud en av dom är så himla FIN! Han har sjuka ögonen och perfekt ansikte, dessutom är han mycket äldre än oss andra och så mogen och GAAAAH. Plus att han är min kompis ex. Likadant var det i helgen när jag var på fest + SOV över hos några killar utan boyfriend. Det kunde gått hur illa som helst med en som var där för han var verkligen också speciell och fick mig att skratta hela tiden, men aa som tur var så var min kusin där och hon får mig alltid att tänka straight även i onyktert tillstånd. Sämsta flickvännen verkligen tänk om han visste detta om mig :( Är det för att jag inte älskar boyfriend tillräckligt eller är jag så egotrippad att jag behöver bekräftelse hela tiden från någon annan?

Fixade i alla fall så jag inte jobbar imorn vilket jag är SÅ JÄVLA GLAD FÖR :D:D:D Så nu ska jag bara plugga på två matteprov jag har imorn sen är det fit for fight för valborgs firande :)


fan då

Fan jag ska bara väga mig på en och samma våg från och med nu man blir ju bara besviken annars. Nu har jag tydligen gått upp massor sen igår men som sagt det var inte samma våg så det räknas väl inte. Har sjukanmält mig till skolan så idag ska jag bara sola och ta det lugnt, och plugga som fan men men. Brun ska jag bli!


bra väder makes me happy happy

Fan vad jag ska steka imorn ska bli HUR BRA VÄDER som helst :D Sola sola sola kommer bli skitbrun :) Sen vägde jag mig hemma hos pappa innan också och 51.0 har jag inte vägt på just den vågen på skitlänge så blev lite glad. Studsade runt hahah. Sola imorn alltså medan jag pluggar matte så in i helvete, sen måste jag till stan och köpa hårfärg för måste färga mitt hår + sätta i hårförlängning till valborg :) Och så får jag inte glömma att ringa chefen o säga att jag inte tänker jobba då.


Lalala

Haallooo nu har jag haft körlektion gick så jävla dåligt :S Jag suger på att köra bil. Aja det är bara att kämpa på det värsta som kan hända är att jag tar det i mitten av sommaren ist för i början. Har bara ätit en macka idag som frukost/lunch och det blir som sagt middag ikväll men inget mer! Vågen visade 51.3 kg vilket är sjukt bra tkr jag med tanke på vad jag ätit dom senaste dagarna :O Jag kan snart vara nere under 51 igen, älskar den nollan i 50 alltså den är wonderful. Imorn skippar jag skolan för har matteprov, HOPPAS det är fint väder så jag kan sola ist :)



Hatar henne i the city men snygg är hon ju i alla fall

längesen

Oj oj längesen nu men har inte haft en sekund över :( Jag dör på skolan, allvarligt. Jag är så stressad så det finns inte och bryr mig inte om mina betyg alls längre bara det är över snart! Men det är det ju det vet jag men hinner inte ens njuta av allt roligt som händer för att hundra tusen andra miljoner saker snurrar i mitt huvud. Festade i helgen + jobbade och var bakis så jag kan ju säga att det blev en hel del kalorier. GUD! Jag bara äter när det bara är drygt två veckor till vi åker!! Det här kan inte fortsätta och det ska inte fortsätta. NYTTIG mat och lite motion ska jag syssla med som lite grädde på moset. 43 dagar kvar till studenten!

Idag:
Äta nyttig frukost
Hålla presentation i skolan
Ha körlektion

Plugga matte logaritmer
Äta middag



dag 3

Dag 3 vikt 51.5 kg (igår alltså)
Frukost: inget
Lunch: Pitabröd och kebab typ (ÄCKLIGT) 400
Middag: En kaka och mini mer (300)

Övrigt: 1½ kaka, en hel fet baguette, en apelsin (1000)

Totalt: 1700 kcal (vet inte om det stämmer ett skit men helt klart för mkt i alla fall)

SÅ JÄVLA KASS :( Fattar inte hur jag kunde äta så mkt är så arg på mig själv :(:(:(:( Bara en sak är bra och det var att det var framför mamma för hon är orolig att jag inte äter så där fick hon i alla fall se. Känner mig så jävla uppblåst IGEN. Och idag ska jag jobba hela dagen så var tvungen att äta en macka till frukost. Skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit också :(:(:( Plus att det är så härligt väder och jag måste vara inne HELA helgen. Im so happy..... NOT! :(


planering

Är seg idag alla andra är ute i fina solen medan jag sitter här och inte gör ett skit. Men måste faktiskt rycka upp mig snart har jättemkt att fixa med. Allt är så tråkigt bara!! Hörde att det skulle vara fint väder till helgen med och ska jobba varje dag så sjukt kasst :(

Planering för idag:
Max 800 kcal (fast så mkt kommer det nog inte bli)
Sätta ihop en film till religionen
Göra så mkt jag kan på filosofiarbetet (få hjälp av mamma med resten imorn)
Städa mitt rum (!)
Duscha, måla naglar, raka mig osv.
Umgås med boyfriend


50 dagar till frihet

Tänkte bara nämna en sista grej och det är att det bara är 50 dagar kvar till studenten!!! Har nog inte fattat det själv men snart då jävlar smäller det! Och bara 22 dagar kvar till min födelsedag + utomlands med kompisar. Åh så underbart DET ÄR JU INGENTING


klockren bild

Denna bilden kommer från the hills avsnittet som kom ut idag och är den inte peppande så säg. Vilka ben vill du ha i sommar?? Bara att ta ett beslut för det finns fortf tid att göra något åt det :)



Gud vilka snygga ben alltså ge mig dom!

dag 2

Fyfan så jag har mått idag har spytt så in i helvete. Hatar att spy äckligaste som finns ju har inte gjort det sen jag var liten och så får jag nån jäla kräksjuka nu :( Skulle haft körlektion, jobbat och festat men allt åt helvete med det också. Är så svag orkar knappt skriva detta. Aja har inte spytt på några timmar nu så hoppas att jag mår bättre imorn i alla fall.

Dag 2 vikt 51.5 kg (fast då hade jag spytt upp hela magen typ)
Har bara ätit nu ikväll när jag mått bättre, resten kom upp så fort jag svalde så det skriver jag inte här
Ett äpple (70)
Yoggi (100)
Äppeljuice (150)
En halv macka (70)

Totalt: 390 kcal

Det kändes som om jag blev sjuk för att jag sovit så dåligt på senaste tiden men också ätit dåligt. Ska försöka äta nyttigare hädan efter men ändå under 800 kcal då.


dag 1

3 veckors hårt jäkla slit nu för att hinna ikapp med allt i skolan och gå ner så mycket som jag vill. Det kommer ju vara värt det sen! Har även en halv lön att spendera på bara sommarkläder och skor nu om någon vecka och jag tänker inte gå runt i dom som ett fetto NEJ. Matdagbok i 3 veckor nu, VARJE dag och alltid räkna kalorier. Allt under 800 är bra och det borde jag klara också. SKA klara det!!!

Dag 1 vikt: 52.5 kg
Frukost: Gröt (150)
Lunch: Gröt (250)
Middag: Gröt (150)

Det kallar jag fantasi haha!

Totalt: 550 kcal


Planering för imorn:
Gröt till frukost
Lämna kamera och grejer i skolan
Körlektion
Göra arbeten/sova
Jobba och äta en sallad
50 dagars fest (50 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN!!!) men ska inte äta något där och är inte 18 så jag får inte dricka som alla andra vilket för en gångs skull känns skönt



Min absoluta favorit thinspo bild. Fin va :)


längesen

Inte hunnit skriva på flera dagar men har vart så mycket. Jobbar som en tok sen festade jag faktiskt i lördags, riktigt trevligt men mycket kalorier. Sen bakis på söndagen så kalorier där med kan jag ju säga. Längesen jag kände mig så uppsväld och degig som just nu faktiskt. Men vågen visar densamma 52.5 så det är ju alltid något MEN USCH det är alldeles för mycket. 3 veckor till vi åker så nu kan jag inte slarva något mer.


I LOVE HER!

lista

Första listan någonsin men jag har så jävla tråkigt just nu.

Ditt namn? - Hemligt
Födelseår? - 1991
Hur Lång är du? - 171 cm
Piercingar? - Massor i öronen, naveln, hade i bröstvårtan men tog ur den för kom på att det nog inte var min grej
Tatueringar? - Ja en på sidan på revbenen typ
Spelar du något instrument? - Nej kass på allt sånt
Dina första tankar när du vaknar? - Fuck måste jag upp nu alltså
Vart befinner du dig just nu? - I min säng
Biter du på naglarna? - Nej aldrig gjort!
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna?- Rosa
Har du några husdjur? - Nope
Vem är snyggast? - Megan fox är sjukt snygg
Vem vet mest om dig? - Min boyfriend
Vad vill du ha just nu? - Just nu något att göra
Ditt mål i livet? - Vill må bra och vara nöjd med mig själv
Rädd för? - Att bli lämnad, bli tjock
McDonalds eller Burgerking? - Burgerking
Sjunger du? - Nej så kass är jag!
Vad har du för skostorlek? - 38
Vill du gifta dig? - Nja det vet jag inte, alla skiljer sig ändå ju och förstår inte riktigt poängen, kanske ändrar mig dock
Kommer du överens med dina föräldrar? - Med pappa ja, med mamma kunde vart bättre
Din hårfärg? - Brunett
Skor du hade på dig idag? - Mina söndriga svarta tygskor
Vad sover du i? - Trosor
Kläder du har på dig? - Juicy couture mjukisbyxor, vit tshirt
Favoritårstid? - Sommar sommar sommar
Favoritmat och dryck? - Allt med potatis, smaksatt bubbelvatten
Hur svarar du i telefonen hemma? - Aaaa och så mitt namn
Hur svarar du i mobilen? - Aaa hallå
Sov du ensam inatt? - Nej med boyfriend
Vad gjorde du kl 08 imorse? - Sooov fast sov jävligt dåligt vet jag
Vad var det senaste någon sa till dig? Okej puss älskar dig
Druckit idag? - Bara kaffe
Vad är det för väder hos dig nu? - I dono inte vart ute på länge
Godaste glassmaken ? - Ben n jerrys cookie dough eller half baked, MY GOD 
Drömmer du mardrömmar? - Nej, isåfall drömmar som går runt runt runt som inte är läskiga som mardrömmar men sjukt jobbiga ändå. Inatt drömde jag som kändes som typ 5 timmar att jag pressade apelsiner
Favoritklädsel? - Mjukisbyxor, hatar att behöva hålla in magen i tighta plagg
Favorit godis? - Choklad i alla dess former
Hur många kuddar sover du med?  En men ligger oftast på boyfriend också så två hehe
Längtar du mest efter just nu? - Min 18 årsdag och studenten
Vad luktar det nu om du sniffar lite? - Apelsin(skal)
Saknar du någon just nu? - Ja boyfriend!
Vill du ha barn? - Ja jo det vill jag någon dag
Längtar du till din nästa födelsedag? - SÅ IN I HELVETE!!!
Är du blyg? - Nej mer inte blyg än blyg, men ibland kanske
Tycker du att du har fin dialekt? - Småländska är inte fint
Tycker du om fester? - Ja om folket är trevligt annars inte
Tycker du att du är snygg? - Ibland, när jag är superfixad 
Har du använt någon hårprodukt idag? - Nej inte duschat
Vad har du för planer till helgen? - Jobba 20 timmar
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? -  18, man får dricka men inte köpa?
Nån bra film? - MÅNGA! Snygga skådespelare är ett måste för en bra film, men gillar alla marvel (TRANSFORMERS) och lättsmälta filmer med ungdomar och festande typ
Vem får en kram? - Den som vill ha en, jag skulle vilja ha en
Vem får en puss? - Min boyfriend
Sprit, cider, vin eller öl? - Öl om man äter chips till, gott som fan, annars cider, vin - BLÄ, sprit - spårar ur
Hund, råtta eller katt? - Hund, men gillar boyfriends katt hon är sjukt fin


skor + planen

JAG HAR SÅ JÄVLA TRÅKIGT. Mitt liv suger varje helg när inte boyfriend umgås med mig. Aja imorn blir det i alla fall myspys framför robinson får man hoppas, heheh. Ska jobba 9 till halv 8 imorn, KOMMER DÖ! Men aja the money can offer me this: DEAR GOD SNYGGA SKOR :)


Vet inte om dom sista vita är skitfula eller snygga, vad tycker ni?


Planering för imorn:
Frukost: Kaffe (10)
Lunch: Kycklingsallad (en halva kycklingbröst, sallad, gurka, paprika, lök och en klick dressing) (250)
Middag: Allt under 300 är bra


Är hon inte mycket smalare i 90210?

sjukt

Såg en dokumentär om barnbantning igår, 9-12 åringar som räknade kalorier och grejer, helt sjukt att se blev så ledsen. Fan dom är bara ungar vänta med att oroa er och var dom barn ni är. Någon annan som såg den? Dom sa i alla fall att enligt en undersökning så har mer än 50% av alla unga tjejer under året någon gång fastat eller spytt efter att dom ätit. Är det inte sjukt många som är som oss? Trodde aldrig att så många mår dåligt pga sin vikt, och fler är det säkert fast dom inte gör något åt det.



Blivit besatt av snygga smala ben. My god så fint det är.

17/4

Matdagbok fram till min födelsedag från och med nu.

17/4
Frukost: Kaffe, knäckebröd med pålägg (100)
Lunch: Kaffe, äpple (100)
Middag: 2 apelsiner (150)

Totalt: 350


tråkigt

Har precis kommit hem efter riskutbildning, ännu ett moment avklarat och närmare körkortet! Boyfriend ringde och sa att han förmodligen ska va med polare ikväll så har nu inget att göra (Jag vet att jag inte har vänner). Längtar till jag blir 18 som alla andra så jag får tillbaka mitt liv! 26 dagar kvar.

Vad fan man ska hitta på ikväll vet jag inte. Lägga in lite grejer på tradera kanske, få råd att köpa ett par nya skor.......


för att inte glömma

Riskutbildning körskolan fre 17/4 (400 kr + leg)
Körlektion tis 21/4 + förhoppningsvis boka halkbana


Imorn:
Skriva upp mig på när jag ska göra religionredovisning och med vem (?) Inlämning möjlig?
Skriva klart filosofiarbetet
Lämna in loggbok i estetisk (!!!)
Börja på nk och geografi idag eller imorn


ALLT SKULLE VARA SÅ  MYCKET LÄTTARE UTAN DEN HÄR SKITEN! Fan jävla lärare vad tror dom egentligen att vi är små robbotar eller. VI HAR ETT LIV UTANÖR SKOLAN!


målet

Måste göra mig i ordning nu snabbt för ska vara på körskolan om mindre än en timme. Körkortet närmar sig!! Ska boka riskutbildning och halkbanan med så jag får det gjort också sen plugga teori när jag kommer hem. Sket i skolan idag så man måste ju göra något annat vettigt!

Söndag 19/4   51.5 kg
Söndag 26/4   50.5 kg
Söndag 3/5     49.5 kg
Söndag 10/5   48.5 kg

MÅL!

START

Oj oj var ganska ledsen förra gången jag skrev men allt har löst sig! Boyfriend är världens gulligaste och min lilla älskling :) Nu är det en ny vecka och bara en månad till vi åker utomlands allihop! MY GOD nu gäller det alltså. Ska ha gått ner 4 kg till dess, dvs ett kilo i veckan och det är ingenting jag bara säger utan jag har en plan ;) Och bilder ska upp på mig också så att man kan se skillnaden sen om en månad. Kommer bli så bra och jag kommer vara smalast!

Startvikt: 52.5 kg
Målvikt: 48.5 kg (bmi 16.6)


värdelösa fucking människa

Hatar att jag är så beroende av boyfriend. Vårt förhållande har gjort att jag inte har så många (inga) nära vänner kvar pga jag alltid tagit boyfriend i första hand. Nu när han är med vänner så sitter jag bara här helt själv och det enda jag gör är att stirra in i datorn och ringer boyfriend som btw inte ens svarar. Vet inte om det är avsiktligt eller inte. Jag tror han dumpar mig snart i vilket fall som helst jag är fan inget att ha alltså. Ful som stryk, efterhängsen och inga vänner, heja!

FAN JAG HATAR DET HÄR


boyfriend :(

EH. Varför är boyfriend så kort mot mig? Måste börja vara mer med kompisar nu fan jag tror han börjar tröttna på mig. Anledningen till varför vi nästan gjorde slut för några månader sen var för att jag inte gav han tillräckligt med utrymme, pinsamt nog. Det får inte hända igen! Från och med nu är det han som frågar om vi ska hitta på något på kvällarna och han som ringer och han som säger att han älskar mig, i några dagar alltså.

Gillar denna bilden.


today

Har precis varit på körlektion och det gick skitbra :) Körkortet känns liiite närmare. Är rätt hungrig just nu men tänker inte äta något förrän senare på jobbet. Där blir det EN liten sallad och INGA kakor, chips eller bröd. YES jag jobbar med mat men ska vara stark idag!


NU NU NU

EXAKT NU BÖRJAR JAG! Är pepp som fan.


WTF

JAG HAR JU INTE ENS GÅTT NER NÅGOT!! Vägt mig på mammas våg hela veckan och nu kom jag till pappa. 52.5 FUCKING KILON VÄGER JAG fortfarande. Jag blir så jävla lack går ju inte ner så länge jag inte fastar typ så jag får väl göra det nu då, har ju för fan inget val. Eller ah 300 kcal måste jag nog äta för ska jobba 11 (!!) timmar idag och om jag inte får i mig någon mat alls går jag i bitar ;D Men max en sallad på jobbet OCH THATS IT! Cola light på kvällen,

HEJDÅ :(


skit

JÄVLA SKIT DET HÄNDER JU INGET!!! Min vikt står helt fucking stilla fastän jag äter lite :( Och nu ringde boyfriend och vill laga mat och jag kan bara inte säga nej för han vill lördagsmysa eftersom det var så längesen vi bara tog det lugnt. FAN! Men men jag får se det som så att det kommer bli väldigt mysigt (och gott) och så får jag ta nya tag imorn helt enkelt. Men surt att något sånt här ska förstöra för har varit så pepp på att äta bra hela lovet och är fortfarande :(


today fredag

Är glaaad nu för har lämnat in projektarbetet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Så jävla skönt att inte behöva tänka mer på den skiten ÅH! Och så är det så himla fint väder och PÅSKLOV :) Idag har jag gått runt på stan i flera timmar så lite har jag rört mig, MEN åt en chokladboll :( Men det var värt det för god var den och jag kompenserade i alla fall med att röra på mig hela dagen för har jobbat också.

Mat idag:
Gröt (150)
Chokladboll (250)
Sallad (250)
Mini mer (20)

Och ska äta gröt ikväll (250)

Totalt: 920

MEN har som sagt gått väldigt mycket så det får vara okej.



PLANERING FÖR IMORN:
Gröt innan jobbet (250)
Sallad på jobbet (250)
Godispåse sura flaskor (300)

Totalt: 800 kcal



skärpning

Maten idag - bestämt!
Lite gröt till frukost
Sallad på jobbet
Apelsin på kvällen (i värsta fall en liten påse sura flaskor etc)

Allt fuckade sig igår :(



I WANT THAT BYXDRESS!

50.9

Weeeeeeeeey jag kan se nollan(!!!) nu är det bara ett kilo kvar till en FYRA vilket jag bara sett en gång innan (sen tre år tillbaka alltså). Det är så härligt att det är påsklov nu eftersom det inte är någon skola på nästan två veckor ::):):) och jag kan gå ner massa i vikt till vi börjar igen och förvåna alla hihi. Mitt mål är fortf max 800 kcal / dag under dom här dagarna och sen får vi se vad vikten hamnar på men än så länge verkar det gå stadigt nerår i alla fall! Plus om det skulle stå stilla lite så är det ändå bra för ju längre jag står still på denna vikt desto svårare är det att gå upp allt igen.


vill sooova

Har haft körlektion precis och ska snart lägga mig och sova igen, sen när jag vaknar blir det plugg plugg plugg :( Men men ingen skola idag i alla fall! Klarade maten finfint igår också, ca 600 slutade det på och det ska bli lika bra idag! Har redan ätit gröt och senare blir det nog lite mer gröt eller något, får se! Usch vad trött jag är godnatt.


JÄVLA SKIT

ÄR SÅ JÄVLA ARG men pallar inte förklara........ Maten idag har gått bra, lite gröt, yoggi och en apelsin än så länge. Är sugen som fan på att hetsäta chips men ska inte göra det. MAX 800 KCAL ÄR DET SOM GÄLLER!!! Har i alla fall plats för en liten påse sura flaskor eller något så det får det bli isåfall. Du är vad du äter idag jäla tjockis alltså fattar inte hur man kan låta det gå så långt. Får hoppas att hon kämpar på nu verkligen!


FINT VÄDER

Gud så fint väder det är ute, låg ute o solade en timme nu och blev skitbrun så fan va solen tar också :) Men så är det ju den fucking skolan som förstör hela ens liv FAN. Har mattelektion kl 2 i en och en halv timme :(:(::(:( Spyr på matten fattar ingenting och sitter bara där och försöker få tiden att gå, onödigt! Ikväll måste jag skriva rapport som ska vara inne på fredag och jag SKA göra en nk komplettering, fan skjutit upp den i mer än en månad nu. SKA SKA SKA!!


sommaren är påväg

Ny månad! Fan alltså det är april redan jag har verkligen inte fattat det. Månaden efter denna är det min födelsedag (18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) och då går jag alltid i små korta klänningar! Alltså det är nu det gäller SOMMAREN ÄR PÅVÄG. Gårdagen gick helt okej åt under 800 kcal vilket får vara okej för jag måste verkligen ha något som håller i längden nu. Om jag fastar slutar det i hetsätning och viktuppgång så hellre långsam viktminskning hela tiden från och med nu.


RSS 2.0